Bedrijfsinformatie


Achterzijde visitekaart

Heesen-ICA BV 50 jaar 1 maart 1968 - 2018


Heesen-Ica is opgericht op 1 maart 1968 en is actief als handelsmaatschappij voor gereedschappen en gereedschapwerktuigen voor de verspanende- en niet-verspanende industrie.

• Hoge kwaliteit •

Heesen-Ica vertegenwoordigt een selecte groep van gespecialiseerde en gekwalificeerde bedrijven die borg staan voor de hoge kwaliteit producten die Heesen-Ica biedt.

Optimale voorraadbewaking en inspelen op de behoefte van onze klanten staan hoog in het vaandel.

• Oorsprong •

Heesen-Ica is begonnen in Boxtel met wat gereedschappen en later zijn hier de vertegenwoordigingen van diverse leveranciers bij gekomen. Na diverse overnames is de technische handelsmaatschappij ontstaan.

De eerste beursdeelname stamt uit 1972. Hier werden de eerste machines en gereedschappen tentoongesteld.

Al snel groeide Heesen-Ica uit het gebouw en werd er een nieuw pand gebouwd in 's-Hertogenbosch op de Hervensebaan. De opening van deze locatie was in maart 1978. Hier werd ook het 10-jarige bestaan gevierd in datzelfde jaar.

• Verhuizingen en reorganisaties •

In 1984 trok de heer Heesen zich terug en ontstond de huidige naam Heesen-Ica B.V.

In 1992 vond een grote reorganisatie plaats en was er de overname van Heesen-Ica door de Danly Group. Danly was toen al jaren de grootste toeleverancier.

De laatste verhuizing was in 2006 naar onze huidige locatie: Afrikalaan 14a in 's-Hertogenbosch en daar hebben wij een kantoor met magazijn.

Het centrale magazijn van de Danly Group is gevestigd in België. Verder leveren we ook direct van onze fabrieken aan de klant om de levertijden optimaal te houden.


 


heesen-ica-logo

Contactformulier


• Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag.

• Meer informatie kunt u vinden in onze Privacyverklaring


 

* = verplicht

Heesen-ICA Website foto

Afrikalaan 14a

5232 BD 's-Hertogenbosch

Telefoon 073  641 73 65

E-mail: info@heesen-ica.nl


header