Transportbanden


Dorner Transportbandsytemen zijn de oplossing voor elke industrie.


Dorner_AuthDistr dorner banden


Heesen-ICA BV 's-Hertogenbosch is uw exclusieve leverancier in Nederland en België voor alle Dorner producten.

Dorner is marktleider in het ontwerp, de toepassing, productie en integratie van industriële precisie- en hygiënische transportbandsystemen, laag profiel transportbanden en bijhorende apparaten. Begin 2018 werd Geppert-Band GmbH samengevoegd met het merk DORNER. Al 50 jaar lang melden zich firma's bij ons voor Dorner Transportbanden en een oplossing van hun transport probleem. DORNER klanten weten, dat het vinden van slimme oplossingen voor hun transport probleem bij ons in goede handen is. Om op de huidige markt te kunnen concurreren dient u elk mogelijk voordeel te onderzoeken en in uw productie proces toe te passen. Het voordeel van DORNER voor u zijn de laagprofiel transportbanden. Na de juiste vraagstelling van onze klanten , zijn de wensen bij ons bekend en kunnen wij ook de juiste transportband produceren die op deze wensen is afgestemd. En dit in alle industriële toepassingen.


Dorner 2200 series modulaire laagprofiel-transportbanden.

Dorner transportbanden worden voor u samengesteld met de allerbeste onderdelen. Door het verlagen van de bedrijfskosten en verhogen van uw productiviteit besparen deze banden u vele kosten.  Omdat wij van standaard transportbanden uitgaan verzekeren wij u een snelle levertijd. De laag profiel serie 2200 is een veelzijdige lijn, ontworpen voor tal van toepassingen en industrieën, waaronder accumulatie, transfers van kleine onderdelen, stijgende en dalende hellingen, geautomatiseerde en handmatige montage, verpakking en industrieel. De serie kreeg onlangs een ontwerp make-over om de transportbanden sterker, sneller en flexibeler te maken. Hij is nu opgebouwd uit een robuust, uit één stuk bestaand frame dat het totale aantal benodigde ondersteuningen reduceert. Het frame wordt geleverd met een universele T-sleuf die compatibel is met standaard industriële hardware en zorgt voor snellere en eenvoudiger geleiding en bevestiging van accessoires. Daarnaast kan voor een hogere productiviteit gebruik gemaakt worden van een 16 mm neusstuk met V-riemgeleiding dat zorgt voor een veilige transfer van onderdelen met snelheden tot 61 meter per minuut. Door de productie in Duitsland van serie 2200 laag profiel transportbanden kunnen klanten over heel Europa hunTransportband sneller dan ooit tevoren in ontvangst nemen.


Dorner transportbanden Sorteren -  Transporteren - Samenvoegen van producten.


00425.MTS_.00_00_27_03.Still001-1Pizza-Transfer-18ARB_Transfer00425.MTS_.00_00_27_03.Still001-1
  • Dorner biedt een scala aan oplossingen voor het samenvoegen van producten. We kunnen 2, 3, 4 of meer lijnen samenvoegen. 
  • Wij hebben handmatige, gemotoriseerde en pneumatische oplossingen afhankelijk van uw toepassing en product vorm en grootte.

De kenmerken en voordelen van de Dorner 2200 serie transportbanden zijn:

  • Laadcapaciteit tot 54 kilo; bandsnelheden tot 122 meter per minuut.
  • Nauwkeurige regeling van de riemspanning met tandheugel zorgt voor snelle en eenvoudige afstelling.
  • Lagers met levenslange afdichting zorgen voor minder onderhoud.

Leverbaar in vele uitvoeringen en de banden zijn er ook in meerdere kleuren.

2200-precision-move_33158960781_o8S4A9256-1-1024x6831Belting-1024x683


Dorner transportbanden accumulatie transportsystemen.

De nieuwe gereedschaploze geleiding is volledig instelbaar en biedt klanten extra flexibiliteit bij het aanpassen van hun transportbanden aan hun behoeften.


et2r3bh4-2048x1536IMG_2096edited-1-1024x690cgdgthde-1024x683fwruci3h-1024x683

De voordelen van Dorner transportbanden voor vlees en gevogelte.

De Ultimate serie Dorner transportbanden zijn ontworpen om te voldoen aan de voorschriften van USDA rood vlees en pluimvee. Dankzij de afschaffing van de horizontale oppervlakken, blinde vlekken en de punten van de accumulatie, kan het voedsel en water niet ophopen, en wordt de groei van bacteriën voorkomen. Gemakkelijke toegang tot alle gebieden van de transportband voor reiniging kunt u de voorgeschreven regels en de transportband naar zijn hoogste niveau van gezondheid te handhaven. De uitbanning van het risico van bacteriën en besmetting. Hiermee maakt u gebruik van een veilige transportband en voorkomt de verspreiding van ziekten aan uw klanten.


n3hxbjyiSystensSanitary-Conveyor-with-Meat

Dorner transportbanden  AquaPruf® serie.

Met behulp van een AquaPruf serie transportband van Dorner is het mogelijk om uw product snel en eenvoudig te verplaatsen met behoud van de hygiënische voorschriften. De AquaPruf serie is ontworpen met de sanitaire voorzieningen van de voedselbehoeften in het achterhoofd. Deze ontwerpfuncties omvatten: Tip-up, gereedschap katrollen en riem lifters voor gemakkelijke toegang voor het schoonmaken van de transportband. Afgeronde delen in plaats van horizontale randen. Solide UHMW slijtage strips voor een snelle afwatering en eenvoudige reiniging. V-geleide riem.


Er zijn meerdere Dorner band aandrijfsystemen mogelijk en dit is de beste oplossing voor het controleren en testen van producten.

IMG_4261-e1521474861421-1024x768thIYEMVOQ8    1100-Series-Backlit-ConveyorTransportbanden Dorner 1

• Transportband voor het Inspecteren en testen van producten, indexing en positionering.      


Onderdelen voor Dorner transportbanden zijn altijd snel en uit voorraad leverbaar.

Met Dorner gecertificeerde onderdelen zorgt u ervoor dat uw transportband beter is uitgevoerd en een verhoging van de levensduur van uw systeem is gegarandeerd. Dorner biedt ook een onderdelen audit en preventieve onderhoudsprogramma's om ervoor te zorgen dat uw transportband altijd inzetbaar.


Voorkant DornerDorner Transportbandsytemen.Dorner_AuthDistr

Website Dorner

Dorner Catalogus


heesen-ica-logo