Draaien - Frezen - Ruimen - Steken


Ceratizit Draaigereedschappen. 


Ceratizit: al meer dan 90 jaar, ontwikkelen en produceren wij geavanceerde en gespecialiseerde snijgereedschappen en wisselplaten.
Ceratizit Draaien 5Ceratizit Draaien 6De hoogste betrouwbaarheid.

Onze draaigereedschappen onderscheiden zich door hun uitstekende snijkant stabiliteit en daardoor kunt u elke keer fantastische resultaten bereiken.

Productieve en economische inserts.

Dankzij de slijtvastheid van onze hardmetaalsoorten bereiken de inserts een lange standtijd en zorgen voor een hoge verwijdering van het te verspanen materiaal.


  • EcocutVeelzijdige toepassing voor geharde verspaning en geharde materialen.
  • Ceratizit biedt een totaaloplossing voor al uw verspanende bewerkingen in uw draaibank.

De Ceratizit wisselplaten zijn geschikt voor verschillende toepassingsgebieden – van lage tot hoge snijsnelheden. Voor uitwendige en inwendige draaibewerkingen. Onze specifieke wisselplaat grades en geometrieën zijn uitermate geschikt voor roestvaste materialen, aluminium materialen en moeilijk verspaanbare materialen. 


Ceratizit blijft continu vernieuwen om voor u te werken aan de beste oplossing voor al uw verspanende werkzaamheden.

Insert-turning-CNMG-M50Ceratizit is specialist met wisselplaten welke geschikt zijn voor aluminium- en kunststof toepassingen.

Uw beste oplossing voor het bewerken van alle staalsoorten, roestvrijstaal, gietijzer, aluminium, alle non-ferro soorten en alle kunststofsoorten is werken met de producten van Ceratizit.

 


Carmon standaard frezen en volhardmetaal frezen.


Carmon 01-page-01Een uitgebreid programma voor hoge snelheid gehard staal frezen en aluminium frezen.

Carmon heeft speciaal voor het hoge snelheid staal frezen een nieuwe SAPHIRE coating ontwikkeld met een laag dikte van 2-3 ym.

Website Carmon Carmon Catalogus Frezen


Ceratizit Aluminium frezen en Volhardmetaal frezen.


Ceratizit Frezen 10Ceratizit FrezenCeratizit is de specialist in hoge snelheid aluminium frezen.

Onlangs heeft Ceratizit het programma uitgebreid en nu zijn ook alle conventionele frezen in volhardmetaal leverbaar.  De nieuwe frezen lenen zich onder andere voor het bewerken van warmvaste en nikkelhoudende materialen. Het programma bestaat uit een complete lijn verspanende gereedschappen, van minischachtfrezen tot HPC torusfrezen en volhardmetalen boren.


Ceratizit MaxiMill vanaf 16 mm.

MaxiMill_491_De gereedschappenproducent heeft eind vorig jaar de bestaande lijn MaxiMill HFC gereedschappen uitgebreid. Deze frezen worden nu vanaf 16 mm diameter aangeboden. MaxiMill is het freesprogramma voor het frezen met hoge voedingen, dat Ceratizit onder andere voor de matrijzenbouwers heeft ontwikkeld. De gepatenteerde snijkantgeometrie van de wisselplaat zorgt voor een zeer gelijkmatige verdeling van de snijkrachten aan de zijkant van de wisselplaat. Daardoor kan deze tot 3 mm voeding per tand aan, wat tot een veel hogere productiviteit leidt.


Ceratizit Colourful coating

Ook heeft Ceratizit een slimme oplossing ontwikkeld om snel te kunnen zien of een wisselplaat versleten is. Daartoe is er een speciale coating ontwikkeld die verkleurt naarmate de snijkant slijt. De kleur is groen zolang de snijkant goed is en verandert in rood om aan te geven dat de standtijd ten einde loopt. De speciale coating zorgt tevens voor betere tribologische eigenschappen en is minder gevoelig voor het uitbreken van hardmetaalpartikels.


Ceratizit TCM Cermets.

pic_mat_tur_70101-cf-cwc_all_eszpic_mat_tur_70277-cwc407_all_esSterke prestatie bij het finishen: TCM10 / TCC410 / TCM 407 – Ceratizit Cermets.

De voordelen worden het beste zichtbaar bij nabewerken en bij droogverspaning.

Met Ceratizit TCM Cermets krijgt u een hoogst nauwkeurig oppervlak.


Insert-turning-CNMG-M50naamloosEen glad en schoon oppervlak is niet alleen mooi om te zien maar vaak ook technisch noodzakelijk. Meestal zijn hier hoge kosten aan verbonden, vooral ook omdat de voedingsbewegingen van het draaigereedschap gereduceerd moeten worden. Veel langere bewerkingstijden zijn het gevolg. Met Ceratizit Masterfinish-wisselplaten kunnen gladde oppervlakken ook bij hoge voedingssnelheden gerealiseerd worden.


Beck en Carmon Ruim- en verzinkgereedschappen.


Beck Ruimen 1Beck Ruimen 11Ons uitgebreide programma ruimers omvat zowel machineruimers uitgevoerd in HSS, HSS-E en volhardmetaal (VHM) alsook (verstelbare) handruimers. We hebben ze in uiteenlopende uitvoeringen voor u op voorraad liggen. Met cilindrische schacht en met een conische schacht.


logobeckBeck Ruim- en verzinkgereedschappen. (Machineruimers en Handruimers).

Website Beck Beck Catalogus Ruimen/Verzinken


Carmon Ruim- en verzinkgereedschappen.


carmon-borenCarmon Machineruimers en Handruimers.foto2

 

Website Carmon 


Ceratizit  Modular MSS, monohouders en Maxi Click.


Ceratizit Steken-DraadsnijdenCeratizit Steken-Draadsnijden 2Ceratizit levert hardmetalen wisselplaten voor alle gangbare schroefdraadprofielen en normen, seegerring en radius groeven. Maar ook groefsteek en afsteek gereedschap uit hardmetaal. Monohouders met verwisselbare steekplaten, modulair van 0 tot 90 graden, UTS en HSK Systeem met spanblokken en kling, monohouders en het Maxi Click Systeem. 

Website Ceratizit


heesen-ica-logo