Nivelleren - stelvoeten


Nivell Stelvoeten, dempingsplaten en isolatie-dempingssystemen. 

Waarop uw machines altijd het allerbeste staan.


Betriebsgebäude_klein

We zijn al meer dan 40 jaar aan het innoveren in de machine-installatietechnologie. Ons principe: continue ontwikkeling van hoogwaardige producten voor toepassingen op maat. Positioneringsoplossingen geïmplementeerd met onze producten leveren uitstekende resultaten op.


DK2 Schnitt AnzeigeFormel1wagen_330Abbildung_02-06_09


Dempingsplaten, Ronde elementen, Isolatie-dempingssystemen, Precisie-stelspieën ook voor schroefmontage, Fixatiesystemen.

  • Met een keuze uit meer dan 100 verschillende elementen altijd de juiste stelvoet voor uw machine leverbaar.
  • Nieuw is de DKG-2: 2x beter. (Met 2 symetrisch bewegende spieen) 
  • De horizontale krachten bij het nivelleren worden door de centrale bout gecompenseerd. Het oplegpunt blijft absoluut stijf en stabiel.
  • Door de lastenverdeling over 2 spieen, worden de krachten op het hefmechanisme gehalveerd, waardoor ook zeer zware machines probleemloos genivelleerd kunnen worden.

Toepassingsvoorbeelden Nivell Stelvoeten:

  • Zware gereedschapswerktuigen voor het bewerken van  zuigerstangen en nokkenassen of walsen.
  • Vlakslijpmachines met hoge snelheid. • Boormachines en freesmachines. • Horizontale en verticale bewerkingscentra • Transfermachines.
  • Vlakslijpmachines of laser snijmachines • Plastic spuitgietmachines.

DK2-2_IMGBodenverankerungSK1

Nivell Grondankers zijn nu ook leverbaar met een antislip isolerende coating.

De precisie-nivelleerwiggen (machine-poten) zijn beschikbaar in een schroefversie op de vloer voor machines met een grote horizontale belasting of met een antislip isolerende coating van rubber voor het mobiele machinepark.


Volledig stabiele instelling en herverdeling van de Nivell stelvoeten.

TR_AluTE_AluGusselemente_gruppeTE_Stahl

Dezelfde hoogte.
Onze vulstofvrije rubbersamenstelling is volledig elastisch en drukbestendig en kan niet worden samengeperst als water. Na de doorbuiging vanwege de statische belasting van de machine, is er geen materiaal geplaatst. Duurzaam, veilig, stabiel en hechtend
Gevulkaniseerd rubber garandeert een veilige verbinding, zelfs bij continue horizontale krachten.


Hoge wrijvingscoëfficiënt.
Zelfs de natte slipweerstand getest met vloeistoffen die olie en koelwater bevatten, ligt nog steeds boven de waarde van 1 voor zachte verbindingen, wat betekent dat een horizontale kracht met dezelfde verticale kracht wordt verwijderd. Eis deze wrijvingscoëfficiënt voor de rubbercompound die u gebruikt.


Oliebestendig.
De gebruikte acrylonitrilbutadieenrubberverbindingen zijn bijzonder resistent tegen aardolieproducten zoals benzine, oliën, vetten en warmte. Vraag naar onze verzetslijst.


Rubber - het hangt van het mengsel af. Het eigendomsspectrum van het rubber is veel diverser en extremer dan andere materialen. In de machine-installatietechniek is het belangrijk om een ​​hoge elasticiteit, goede hittebestendigheid en goede weerstand tegen agressieve media te combineren. De ideale rubbercompound is samengesteld uit een verscheidenheid aan rubbers en chemicaliën.
Elk mengsel wordt getest met een strikte kwaliteitscontrole volgens de relevante DIN-normen voor hardheid, treksterkte, breukrek, scheurpropagatieresistentie, rebound-veerkracht, slijtage- en compressieset, evenals het gedrag ten opzichte van vloeistoffen, dampen en gassen.


DK2-4 mit GewindestangerutschfestSDS_Gruppe_310


Typische probleemvoorbeelden:
  1. Een of meer van uw machines zullen frequenties ontwikkelen die van invloed zijn op gebouwen of aangrenzende productieprocessen.
  2. Een of meer van uw machines worden gestoord door dergelijke storende frequenties in hun goede werking.

We kunnen u zeer praktische oplossingen bieden.

Als een team van gespecialiseerde vibratietechnici hebben we een zeer gedifferentieerde expertise opgebouwd in de loop van 40 jaar. Vandaag bieden we een goed doordacht en geavanceerd assortiment isolerende systemen. We kennen elk type machine en hebben allerlei soorten trillingsproblemen ondervonden in verschillende gebouwen, hallen en vloeren. Daarom kunnen we u zeer praktische oplossingen bieden.


Nivell_KatalogNivell Stelvoeten, dempingsplaten en isolatie-dempingssystemen.

Nivell Stelvoeten: Waarop uw machines altijd het allerbeste staan.Formel1wagen_330

Website Nivell

 

Nivell Catalogus DE


heesen-ica-logo