Snijvloeistoffen


spraysSnijvloeistoffen - Alu Fluid - Ferro Fluid - Mini Fluid.

De snijvloeistoffen zijn geschikt voor alle verspanende bewerkingen zoals draadsnijden, boren en ruimen. Door de smerende werking ontstaat minder warmte waardoor de standtijd wordt verlengd en een beter oppervlak wordt bereikt. De snijvloeistof voert tevens de warmte die ontstaat weg van de snijkant. Alle snijolie is chloorvrij. De soorten snijolie Alu Fluid - Ferro Fluid en Mini Fluid hebben een zeer hoge effectiviteit. De kosten ervan worden ruimschoots terugverdiend door de verlenging van de levensduur van de gereedschappen. Koel en smeermiddelen worden gebruikt om de wrijving en temperatuur bij het verspanen te verlagen.  Voor een perfecte schroefdraad met de hoogste precisie en oppervlakte kwaliteit gebruikt u onze snijvloeistoffen Alu -  Ferro of Mini Fluid. Ook toepasbaar in tere en moeilijke materialen.  


alu_2alu_logo

Alu Fluid: Vloeistof voor aluminium snijden. Alleen voor aluminium, koper, messing, nikkel zilver e.a.    De snijvloeistof Alu Fluid bevatten verschillende hogedruk smeermiddelen, alsmede speciale corrosie beschermers, welke doordringen in het metaaloppervlak, verwijderd aanslag en laat een beschermende filmlaag achter. Chloorvrij. Snijvloeistof Alu Fluid heeft twee effecten: ze afkoelen en gelijktijdig smeren. Dit betekent een schonere afwerking en toename van de levensduur van de Tappen.

Verkrijgbaar in 0,5 Ltr, 5,0 Ltr en 25,0 Ltr verpakkingen en in 400ml spray formaat.

Veiligheidsblad Alufluid


ferro_2ferro_logo

Ferro Fluid: Vloeistof voor staal snijden.  Voor alle staal, roestvrij staal, inconell, titanium e.a. (Niet geschikt voor aluminium) Voor taaie/harde staalsoorten, chroom-nikkel-staal en RVS. Ferro Fluid heeft uitstekende anti-weld eigenschappen, helpt bij het verbeteren van de draad toleranties en oppervlakte-afwerking, voorkomt irritatie en inbeslagneming. Chloorvrij. Snijvloeistof Ferro Fluid heeft twee effecten: ze afkoelen en gelijktijdig smeren. Dit betekent een schonere afwerking en toename van de levensduur van de Tappen. Verkrijgbaar in 0,5 Ltr, 5,0 Ltr en 25,0 Ltr verpakkingen en in 400ml spray formaat.

Veiligheidsblad Ferrofluid


mini_2mini_logo

Mini Fluid: Vloeistof voor snijden.  Voor alle staal, roestvrij staal, inconell, titanium etc. Ook geschikt voor non-ferro metaal, aluminium en anderen en is niet giftig. De snijvloeistof Mini Fluid is onverdund te gebruiken in minimale smeersystemen. Een microfijne smeerfilm voorkomt irritatie en inbeslagneming. Chloorvrij. Snijvloeistof Mini Fluid heeft twee effecten: ze afkoelen en gelijktijdig smeren. Dit betekent een schonere afwerking en toename van de levensduur van de Tappen. Verkrijgbaar in 0,5 Ltr, 5,0 Ltr en 25,0 Ltr verpakkingen.

Veiligheidsblad Minifluid


heesen-ica-logo