Boren


Carmon is een toonaangevende fabrikant van snijgereedschappen.

carmon-borenBoren

Frezen

Tappen

Kalibers

Ruimers en special snijgereedschap. 

Website Carmon  Carmon Catalogus


carmon-boren Ceratizit Maxidrill, Wisselplaat/VHM Boren,EcoCut multitool.

Het programma van Ceratizit omvat de veelzijdige MaxiDrill 900 boor, wisselplaatboren, VHM solide carbide twist boren voor diepe gaten en de multifunctionele EcoCut multitool.

Website Ceratizit


MaxiDrill_900PIC_IMA_BOR_MaxiDrill900_SALL_AIN_V1Ceratizit EcoCut multitool.

Ceratizit EcoCut multitool 4 bewerkingen met slechts één gereedschap: draaien van vlak-, binnen- en buiten contouren en boren in het volmateriaal. Kosten en tijd besparing: op de set-up en programmering, alsmede de op-en overslag en investeringen. Verhoging van de productiviteit:  In vergelijking met conventionele boorstangen, bereik je met de EcoCut grote snedediepten (ap):  Dit speciale ontwerp geeft een hogere stabiliteit.


thI5ENKWY8 Ceratizit MaxiDrill 900.

Ceratizit MaxiDrill 900 is de krachtige tool voor solide boren met een diameter van 12 mm en op verzoek ook voor diameters groter dan 63 mm. Verkrijgbaar in lengtes 2xD, 3xD en 4xD, 5xD. Cilinderschacht volgens ISO 9766. In totaal 211 artikelen voor u beschikbaar als standaard product. Maximale efficiëntie door middel van Indexeerbare invoegen met vier bruikbare snijkanten. De gepatenteerde geometrie in interactie zorgt ook voor een optimaal evenwicht van de middelpuntvliegende kracht bij de houder.


csm_wnt-pic-produkte-vhm-bohrer_e80fc096edCeratizit VHM Boren.

Ceratizit biedt voor elke toepassing de meest geschikte VHM-boor.

Perfectie bij het boren en daardoor het allerbeste resultaat.

Website Ceratizit  Ceratizit Catalogus


carmon-boren Hammond & Co.Boren.

Hammond & Co. is wereldleider in diepgat boren, met meer dan 40 jaar ervaring op dit  gespecialiserde gebied. Wat de toepassing ook is Hammond & Co. biedt de oplossing. Het leveringsprogramma van Hammond & Co. bestaat uit diepgat boren 3,0 t/m 40 mm in                diameter tot 3 meter lengte., Ventec boren, Speedfeed boren en alle noodzakelijke toebehoren. 

Website Hammond & Co.


65807-hoge-kwaliteit-materialen-10-stks-mini-pcb-smt-cnc-schimmel-printplaat-carbide-micro-boren-graveren-tool-1mmMPK Kemmer PCB Boren.

Alle producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. De uiterst slijtvaste wolfraamcarbide microboren van MPK Kemmer GmbH PCB hebben de kleinst mogelijke diameter van 0,03 – 0,10 millimeter en zijn speciaal ontwikkeld voor kwalitatief hoogwaardige PCB materialen. 

Website MPK Kemmer PCB  MPK Kemmer Catalogus 


Capture-14Zecha VHM Boren.

Zecha heeft VHM Boren in het assortiment met de kleinst mogelijke diameters. 

Website Zecha  Zecha VHM Frezen  


heesen-ica-logo